Tgrt Haber

Askerler de dahil herkes tek tek arandı!

29 Ekim 2016 13:12
Askerler de dahil herkes tek tek arandı!

Cumhuriyetin 93. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret ederek çelenk sundu. Anıtkabir'e girişlerde rütbeli askerler de arandı.

Cumhuriyet Bayramı'nın 93'üncü yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde ilk tören Anıtkabir'de yapıldı. Törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakanlar Kurulu üyeleri, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarıyla yüksek yargı başkanları da hazır bulundu.

Aslanlı Yol'da yan yana yürüyen Başbakan Yıldırım ile CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş sırasında bir süre sohbet ettiği görüldü.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Törenleri nedeniyle başkentte yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Anıtkabir ve TBMM etrafında güvenlik çemberi oluşturuldu. Başkentte güvenlik önlemleri çerçevesinde sabah saatlerinden itibaren Kızılay ve Ulus başta olmak üzere çok sayıda yol trafiğe kapatıldı. Meclis ve Anıtkabir girişleri kamyonlarla kapatıldı.

Törenler için gelen askerler de dahil herkes tek tek aranarak Anıtkabir’e alındı.

Özellikle CHP’nin yürüyüş güzergahı olan eski Meclis ve Anıtkabir arasındaki yolda da geniş güvenlik önlemleri dikkat çekiyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...