Tgrt Haber

Atamalar Resmi Gazete'de! Irak'a yeni büyükelçi atandı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
01 Haziran 2024 00:31 - Güncelleme : 01 Haziran 2024 00:43
Atamalar Resmi Gazete'de! Irak'a yeni büyükelçi atandı

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı imzasıyla alınan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye'nin Irak Büyükelçiliği'ne Anıl Bora İnan'ı atayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bürokratı da görevden aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Irak​ Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ne, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin ilgili maddeleri gereğince, Irak ile İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Anıl Bora İnan atanmıştır.

Ayrıca, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda boş olan Vergi Başmüfettişlikleri görevine Abdurrahman Sağlam, Ayşe Savan Özkurt, Gökhan Yıldız, Sevim Aslan Erkan ve Fatih Dündar getirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda ise Destek Hizmetleri Daire Başkanı Musa Turhan görevden alınırken yerine Enver Verep atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda Çalışma Genel Yardımcısı Hakkı Şekerbay da görevden alındı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...