Tgrt Haber

Atilla Taş'tan hadsiz cami paylaşımı: Yetmez, her evde olsun

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
18 Kasım 2022 16:46 - Güncelleme : 18 Kasım 2022 17:30
Atilla Taş'tan hadsiz cami paylaşımı: Yetmez, her evde olsun

Geçtiğimiz günlerde yaşanan hain Taksim saldırısının ardından ''Bu filmi daha önce de görmüştük sanki!'' sözleriyle hadsiz bir paylaşımda bulunan Şarkıcı Atilla Taş, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın "Camisi olmayan mahalle kalmamalı." sözlerinden rahatsız oldu. Sosyal medya hesabından yeniden paylaşımda bulunan Taş, camilerden duyduğu rahatsızlığı da gün yüzüne çıkardı.

Milli değerlere ve Türkiye'ye yönelik skandal ifadeleriyle sık sık gündeme gelen Atilla Taş​, camilerden duyduğu rahatsızlığı da “Yetmez, her eve bir cami​ olmalı! Cumadan cumaya da dolmalı" sözleriyle dile getirdi.

"CAMİSİ OLMAYAN MAHALLE KALMAMALI"

Ümraniye’de cami açılışına katılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş​, “Camisi olmayan mahalle kalmamalı” dedi. Erbaş, gençlerin de camiye alıştırılması gerektiğini dile getirdi.

ATİLLA TAŞ RAHATSIZ OLDU

Şarkıcı Atilla Taş, Başkan Erbaş'ın sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı, "Tabi. Sizin sürekli çoğalan kadrolarınıza ve şişen bütçelerinize cami lazım. Okul, hastane, fabrika zaten gereksiz şeyler. Yetmez, her eve bir cami olmalı! Cumadan cumaya da dolmalı" gibi skandal ifadelerin yer aldığı paylaşımla tepki verdi.

İSTİKLAL'DEKİ PATLAMA SONRASI DA HADDİNİ AŞMIŞTI

Geçmişte çok sayıda provokasyona imza atan Atilla Taş, İstiklal'de meydana gelen terör saldırısının arından attığı tweetle de büyük tepki toplamıştı. Patlamanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Atilla Taş, ''Bu filmi daha önce de görmüştük sanki!'' halkı provoke etmeye kalktı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Suleyman cure23 Kasım 2022 10:16

Camiden rahatsız olan yoktur fakat bazı koy ve mahallelerde çok olunca israf haramdir

Hasan ortak 19 Kasım 2022 09:42

Bu kişi neden camii den rahatsız olmuş ki gidersin gitmezsin de camiinin kime zararı var Dinsizler imansızlar Allah sizi kahretsin inşallah

fatos18 Kasım 2022 18:03

Atilla taş gundeme gelmek icin başkalarının kuklasi olmaya devam edecektir tam bir zavallı Allah hidayet versin

Sonraki Haber Yükleniyor...