Tgrt Haber

Av tüfeğiyle önce eşini sonra kendini öldürdü... Biri 86, diğeri 85 yaşında! TRT'ye çıkmışlar

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA, TRT
03 Ağustos 2023 10:22 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 11:20
Av tüfeğiyle önce eşini sonra kendini öldürdü... Biri 86, diğeri 85 yaşında! TRT'ye çıkmışlar

Giresun'da 85 yaşındaki bir kişi, 86 yaşındaki eşini av tüfeği ile öldürdü. Aynı tüfekle de hayatına son veren yaşlı adam ve eşi olay yerinde yaşamını yitirdi. Öte yandan yaşlı çiftin, 2018 yılında bir televizyon programına konuk olduğu öğrenildi.

Giresun​'un Alucra ilçesi trajik bir olaya sahre oldu. 85 yaşındaki Ali Sağlık, 86 yaşındaki eşi Fatma Sağlık'ı av tüfeği​ ile öldürdükten sonra intihar etti.

MALVARLIĞINI BAĞIŞLAMIŞ

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bilgilere göre, ilçenin Hacıhasan köyündeki evlerinde Ali Sağlık, henüz belirlenemeyen nedenle eşi Fatma Sağlık'ı av tüfeğiyle vurdu, ardından aynı silahla intihar etti. Silah seslerini duyan köylüler eve geldiklerinde yaşlı çifti kanlar içerisinde yerde yatarken buldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekiplerince çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Ali ve Fatma Sağlık çiftinin cenazeleri Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Sağlık çiftinin Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar'ın kayınpederi ve kayınvalidesi olduğu öğrenilirken, Ali Sağlık'ın bütün mal varlığını yaklaşık bir hafta önce devlete bağışladığı öne sürüldü.

Av tüfeğiyle önce eşini sonra kendini öldürdü... Biri 86, diğeri 85 yaşında! TRT'ye çıkmışlar

CANLI YAYINA ÇIKMIŞLAR

Ali ve Fatma Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT'de yayınlanan 'Ömür Dediğin' adlı programın 168'inci bölümüne konuk olduğu öğrenildi. Programda çoğu yarım asrı geçmiş yaşlı çiftlerin hayatları, yaşamları ve tecrübeleri konu ediniliyor. 

Kaynak: İHA, TRT
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...