Tgrt Haber

Avcılar’da kiracı vahşeti: Ev sahibiyle tartıştı, önce evi boşalttı sonra ateşe verdi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
26 Aralık 2022 06:47 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 06:55

Son dakika haberi: İstanbul’da ev sahibi ile tartışan kiracı boşalttığı evi yaktı. Evde yaşanan patlamalar nedeniyle bina duvarları yıkılırken dairenin boş olması facianın önüne geçti.

İstanbul​ Avcılar’da meydana gelen olayda iddiaya göre 3 katlı binanın giriş katında oturan kiracı ile üst katında oturan ev sahibi arasında tartışma​ çıktı. Ev sahibi tartışma sonrasında kiracıdan evinin boşaltmasını isteyince olanlar oldu. Kiracı boşaltmamakta ısrar etti ve ev sahibini tehdit etti. Daha sonra evi boşaltan kiracı evden çıktığı esnada evi ateşe verdi.

BİNADA PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Kısa sürede büyüyen alevlere teslim olan binada patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle binanın duvarları yıkılırken alevler üst katlara sıçradı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edilirken itfaiye 1 saatlik çalışmanın ardından güçlükle yangını söndürdü. Yan binada oturan vatandaşlar korku ve panik dolu anlar geçirirken ekiplerce binadan tahliye edildi.

Yaşanan olayda can kaybı ve yaralanma olmadı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Binada yaşanan patlamanın nedenini öğrenmek için ekipler çalışma başlattı.

Avcılar’da kiracı vahşeti: Ev sahibiyle tartıştı, önce evi boşalttı sonra ateşe verdi

Avcılar’da kiracı vahşeti: Ev sahibiyle tartıştı, önce evi boşalttı sonra ateşe verdi

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...