Tgrt Haber

AVM'de taciz skandalı! Genç kadın çığlık çığlığa yardım istedi

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
03 Temmuz 2024 14:56 - Güncelleme : 03 Temmuz 2024 15:04
AVM'de taciz skandalı! Genç kadın çığlık çığlığa yardım istedi

İstanbul'da bir AVM'den çıkan genç kadın, kendisini bir süredir takip eden adamın tacizine uğradı. Adamın fiziki tacizinden sonra çığlıklar atan kadın, çevredekilerden yardım istedi

İstanbul Ayazağa'daki ünlü alışveriş merkezinde taciz skandalı yaşandı. 

 Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre Elif A. (20) iki arkadaşıyla birlikte gittikleri AVM'de mağazaları dolaşıyordu. 

Elif A. mağazadan çıkıp, AVM içinde telefona baktığı sırada yanına şüpheli Cihan K. (27) yaklaştı. Şüpheli geniş bir alan olmasına rağmen bir anda Elif A.'nın kalçasını avuçlayarak taciz etti.

TEPKİ GÖSTERİNCE TACİZCİ KAÇMAYA BAŞLADI

Durum karşısında neye uğradığını şaşıran Elif A, şüpheliye "Ne yapıyorsun sen" diyerek tepki gösterdi. Şüpheli Cihan K. arkasını dönerek kaçmaya başladı. Olayı görevlilere anlatan Elif A. şahsın özelliklerini tarif etti.

AVM güvenliklerinin şüpheli şahsı yakalamasıyla, tacizciyi AVM içinde tespit etti. Daha sonra olay yerine çağrılan polis ekipleri eşliğinde şüpheli gözaltını alınırken, Elif A.'da karakola giderek şikayetçi oldu.

AVM’de taciz skandalı! Genç kadın çığlık çığlığa yardım istedi: Kalçamı avuçladı!

KADIN ÇIĞLIK ATMAYA BAŞLADI 

Elif A. karakoldaki ifadesinde, arkadaşlarıyla AVM içinde telefonda bir şeylere baktığı sırada şüphelinin yanına gelerek kalçasını avuçlayıp bıraktığını, "Ne yapıyorsun sen" diyerek bağırdıktan sonra şüphelinin "Yanlışlıkla yanlışlıkla" dediğini ve kaçtığını ardından da güvenlik görevlileri tarafından şüphelinin yakalandığını söyledi.

8 YIL HAPSİ İSTENDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturmanın tamamlanmasıyla şüpheli hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede kamera görüntülerinden, şüphelinin AVM içinde geniş bir alan olmasına rağmen özellikle Elif A'nın bulunduğu yere gittiği ve kalçasına bilerek ve isteyerek dokunduğu kaydedildi.

Şüphelinin ifadelerinin suçtan kurtulmaya yönelik olduğu daha önce şahısla tanışmadıkları, suçu işlediği ifade edildi. Şüpheli Cihan K. hakkında "Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Cinsel Saldırı" suçundan 8 yıl istemiyle dava açıldı. Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...