Tgrt Haber

AVM'deki çatışmanın yeni detaylar ortaya çıktı: Yan yana oturdular, silahlar çekildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Eylül 2022 16:59 - Güncelleme : 12 Eylül 2022 17:35
AVM'deki çatışmanın yeni detaylar ortaya çıktı: Yan yana oturdular, silahlar çekildi

İstanbul Sarıyer'de bulunan Vadi İstanbul AVM’de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 6 kişi yaralanmış yaşanan korku dolu anlar kameralara saniye saniye yansımıştı. Silahlı kavgayla ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Kavga öncesi 6 kişilik bir grubun restoranda oturduğu 2 saat sonra yanlarında gelen 10 kişilik grupla tartışmaları sonucu kavga çıktığı belirledi.

İstanbulSarıyer​'de Vadi İstanbul AVM’nin içinde bulunan bir kafede oturan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada yürekler ağza gelmişti. Etraftaki vatandaşları aldırış etmeyen iki grup birbirlerine kurşun yağdırdı. Vatandaşların korkuyla masanın altına girip etrafa kaçıştığı olayda, 6 kişi yaralanmıştı.

YAN YANA OTURDULAR BİR ANDA KAVGAYA TUTUŞTULAR

Yabancı oldukları tespit edilen iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada yeni detayları ortaya çıktı. Restorana gelen 6 kişilik grup oturup sohbet etmeye başladığı yaklaşık 2 saat sonda 10 kişilik bir grubun daha restoranta geldiği bir süre tartışma başladığı öğrenildi.

İki grup arasında yaşanan tartışmanın bir anda kavgaya dönüştüğü olayda, tarafların birbirlerini darp ettiği iki gruptan da birkaç kişi birbirlerine silah çektiği kameralara yansıdı.

BALDIRINA 8 KURŞUN İSABET ETTİ

Karşılıklı çatışmanın yaşandığı kavgada baldırından 8 kurşunla yaralanan Azerbaycan uyruklular Rakif A. ve baldırından 3 kurşunla yaralanan Mehraj K. ile ayak parmağından yaralanan İran uyruklu Sayeed Alireza A. Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

AVM'deki çatışmanın yeni detaylar ortaya çıktı: Yan yana oturdular, silahlar çekildi

Bacağından yaralanan Azerbaycan uyruklu Kulam İ. ve olay yerinden kaçarken yere düşerek yaralanan Fatih Mehmet K., Ayazağa’daki özel bir hastaneye kaldırılırken, Azerbaycan uyruklu Azer A. ise Eyüpsultan'da bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

EKİPLERİN YAKALAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜYOR

Yaralıların hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Ayrıca restoranın çeşitli yerlerine ve vale noktasına da kurşun isabet ettiği bilgisine ulaşıldı. Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri olayın karışanları yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...