Tgrt Haber

İstanbul'da avukat dehşet saçtı: Bir elinde kılıç diğerinde satır

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ekim 2022 13:45 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 16:36

İstanbul Bakırköy’de avukat bir kişi, elindeki kılıç ve satırla başka bir meslektaşını daha sonrasında ise sokaktaki vatandaşlara dehşeti yaşattı. Herkese tehditler savuran maganda avukatın, elinde satırla dolaştığı anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul Bakırköy'de geçtiğimiz günlerde bir elinde kılıç​ diğer elindeki satırla bağırıp, küfür eden Levent Dağlaroğlu isimli bir avukat​, önce bir meslektaşına ardından da sokaktaki insanlara dehşeti yaşatmıştı. Olay üzerine gözaltına alınan avukat ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

MAGANDA AVUKAT TUTUKLANDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından incelenen kamera görüntülerin ardından avukat Levent Dağlaroğlu tekrar gözaltına alınarak Bakırköy Adalet Sarayı’na getirildi. 

Cumhuriyet savcısına ifade veren avukat, tutuklanması istemiyle sevk edildiği Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince "silahla tehdit" suçundan tutuklandı.

İstanbul'da avukat dehşet saçtı: Bir elinde kılıç diğerinde satır

MAGANDA AVUKAT KAMERADA

Avukatın elinde satırla apartmandan inmesi ve sokakta dolaşma güvenlik kamerasına ve cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...