Tgrt Haber

Aydın Söke'deki yangın kontrol altına alındı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Temmuz 2022 20:03 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 20:10
Aydın Söke'deki yangın kontrol altına alındı

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen orman yangını ekiplerin havadan ve karadan hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

Aydın​ Söke-Ağaçlı-Ovacık mevkiinde, yerleşim yerlerine yakın olan bölgede ormanlık ve makilik alanda çıkan yangın korkuttu. Bölge halkı, çıkan duman ve alevler görmesiyle yangın ihbarında bulunurken bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü itfaiye ekipleri sevk edildi.

KONTROL ALTINA ALINDI

Kısa sürede olay yerinde olan yangın söndürme ekipleri, havadan ve karadan hızlı müdahaleyle alevleri kontrol altına almayı başardı.

Olayla ilgili açıklama yapan Söke Kaymakam vekili Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, “Söke Ağaçlı Ovacık​ mevkiinde çıkan orman yangını​ sonrası Muğla Orman Bölge Müdürlüğümüz, Aydın Büyükşehir Belediyemiz, Söke Belediyemizin iş makineleri gerek hava ve gerekse kara birlikleri marifetiyle yangın kontrol altına alındı. Alan jandarmamız tarafından boşaltıldı. Çok şükür can ve mal kaybımız yok” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...