Tgrt Haber

Aydın'da 11 aylık Pera bebek evinde oyun oynarken yorgun mermi yüzünden öldü

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Temmuz 2024 19:30 - Güncelleme : 01 Temmuz 2024 19:31
Aydın'da 11 aylık Pera bebek evinde oyun oynarken yorgun mermi yüzünden öldü

Söke'de annesiyle birlikte evinde oyun oynayan bir bebek yorgun mermi yüzünden kanlar içinde kaldı. Hastaneye götürülen bebek kurtarılamadı.

Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan 11 aylık Pera Palabıyık yorgun mermi yüzünden yaşamını yitirdi.

Evinde annesiyle birlikte oynayan 11 aylık Pera Palabıyık'a, yoldan geçen bir düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi isabet etti.

EVİN TAVANINDAN PERA BEBEĞİN BAŞINA SAPLANDI

Mermi, evlerinin tavanından sekerek Pera bebeği başından yaraladı. Kanlar içinde kalan bebek, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

11 aylık bebeğin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı saatlerde geçen konvoyun tespiti ve sorumluların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın'da 11 aylık Pera bebek evinde oyun oynarken yorgun mermi yüzünden öldü - 1. Resim

SİLAH ATAN KİŞİLER ARANIYOR

Çeltikçi Mahalle Muhtarı Murat Bahadır mahalle sakinlerine çağrıda bulunarak, "Değerli Çeltikçi Mahallesi sakinlerimiz. Bayındır Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Lisesi tarafında bir yorgun kurşun küçük bir çocuğumuza isabet etmiştir. Bugün saat 14.00 sıralarında bu civarda silah sesi ya da atan kişi ile ilgili bilgisi olan vatandaşlarımız varsa, emniyet mensuplarına ifade vermesini rica ederim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...