Tgrt Haber

Aydın'da zincirleme facia: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ekim 2023 16:47 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 16:53
Aydın'da zincirleme facia: Ölü ve yaralılar var

Aydın'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü. Feci kazada bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Aydın​'da hafif ticari araç, kamyonet ve otomobil birbirine girdi. Zincirleme kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; kaza, Efeler ilçesine bağlı Çeştepe Mahallesi Aydın-Çine karayolu Otogar mevkiinde meydana geldi. Aydın - Çine​ karayolu üzerinde seyreden İ.P idaresindeki 09 AFH 293 plakalı kamyonet, Engin Sezgin yönetimindeki 09 AF 592 otomobil ve Ö.K. idaresindeki 09 ADR 816 hafif ticari araç zincirleme trafik kazasına karıştı.

Kazanın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma ve trafik ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Aydın'da zincirleme facia: Ölü ve yaralılar var

1 ÖLÜ, 1'İ AĞIR 5 YARALI

Kazada otomobil sürücüsü Engin Sezgin, A.S., İ.P., Ö.K., A.K ve M.Ö. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Aydın'daki hastanelere kaldırıldı. Engin Sezgin, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralılardan A.S.'nin de hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...