Tgrt Haber

Aydın’da zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Eylül 2022 16:53 - Güncelleme : 20 Eylül 2022 17:26
Aydın’da zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

Aydın'da meydana gelen zincirleme trafik kazası sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü. Feci kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Aydın​'da bu sabah saatlerinde feci bir kaza​ meydana geldi. Kazada ölü ve yaralıların olduğu öğrenilirken, trafik de felç oldu.

Aydın-Denizli karayolu Sultanhisar Türkmen Kahveleri yakınlarında meydana gelen olaya göre, bir firmaya incir topladığı öğrenilen Ahmet Yörük idaresindeki 09 U 2988 plakalı kamyonet Köşk’ten Nazilli istikametine seyir halindeyken Türkmen Kahveleri Mevkii’ndeki trafik ışıklarında henüz bilinmeyen bir nedenle duramayarak önündeki işçi servisine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle işçi servisi de kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarptı.

KAZA SONRASI CAN PAZARI

Kazada kamyonet sürücüsü Ahmet Yörük, direksiyonda sıkıştı. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından araçtan ağır yaralı olarak çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edilen Ahmet Yörük hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Kazada işçi servisinde bulunan 12 kişiden 2’si Suriye uyruklu tarım işçisi olmak üzere 6 kişi de yaralandı. İşçi servisinde bulunan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan E.H. K.A. Z.T. F.G. C.T. ve R.A. isimli kişilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Jandarma tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...