Tgrt Haber

Aydın'dan acı haber! Karakol komutanı şehit oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Şubat 2023 20:55 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 21:02
Aydın'dan acı haber! Karakol komutanı şehit oldu

Aydın'ın Söke ilçesinde karakol komutanı olarak görev yapan Jandarma Astsubay 2. Kıdemli Başçavuş İlhan Kesekler, geçirdiği trafik kazası sonucu şehit düştü.

Söke Cezaevi Jandarma Karakol Komutanı olarak görev yapan Jandarma Astsubay 2. Kıdemli Başçavuş İlhan Kesekler, 22 Şubat'ta cezaevi sevki için gittiği görev dönüşünde Mersin​'in Anamur​ ilçesinde kaza geçirdi.

Sevk aracının devrilmesi sonucu ağır yaralanan İlhan Kesekler, kaldırıldığı Anamur Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Söke Cezaevi Jandarma Karakol Komutanı Kesekler, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Söke İlçe Kaymakamlığı sosyal medya sayfasında yapılan ilk açıklamada, "Şehidimize Allahtan rahmet, yakınlarına, ailesine ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.

'MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN'

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise açıklamasında, "Mersin'in Anamur ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Söke'de görevli askerimiz J.Asb.Kd.Bçvş. İlhan Kesekler'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/OZLEM_CERCIOGLU/status/1630623602591531009

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...