Tgrt Haber

Aydınlı iş adamının şüpheli ölümü! Fahrettin Bolyurt ölü bulundu

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Temmuz 2024 12:56 - Güncelleme : 24 Temmuz 2024 14:29
Aydınlı iş adamının şüpheli ölümü! Fahrettin Bolyurt ölü bulundu

Aydınlı iş adamı Fahrettin Bolyurt evinde ölü bulundu. Ceset üzerinde ve evde yapılan inceleme sonrası Bolyurt'un ölümü "şüpheli" bulunurken, cinayet zannıyla soruşturma başlatıldı.

Aydınlı iş adamı Fahrettin Bolyurt'un ölümü yakınlarını üzüntüye boğdu. Mimar Sinan Mahallesi Zeytindalı Bulvarı üzerindeki bir evde ikamet eden Fahrettin Bolyurt'tan haber alamayan yakınları evine gitti.

Efeler Belediye ve Aydın Ticaret Odası (AYTO) Meclis Üyesi aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Delegesi Fahrettin Bolyurt'un hem telefonuna hem de kapı ziline cevap vermemesi üzerine yakınları polis nezaretinde eve girdi.

Aydınlı iş adamının şüpheli ölümü! Fahrettin Bolyurt ölü bulundu - 1. Resim

ADLİ TABİP "ŞÜPHELİ ÖLÜM" DEDİ

Evde Fahrettin Bolyurt'u hareketsiz vaziyette bulan ekipler durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Yapılan incelemede Bolyurt'un hayatını kaybettiği belirlendi. Bunun üzerine eve adli tabip de çağrıldı. Adli tabip iş adamının ölümünü şüpheli bulunca Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AYTO'DAN FAHRETTİN BOLYURT İÇİN TAZİYE

Bolyurt'un hayatını kaybettiği haberini sosyal medya hesabından duyuran AYTO Başkanı Hakan Ülken, "Çok üzgünüm. Çok kıymetli dostum, Meclis Üyem, Aydınımızın sevilen İş İnsanı Fahrettin Bolyurt kardeşimizi kaybettik. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Ailesinin, sevenlerinin ve camiamızın başı sağolsun" ifadelerini kullandı.  

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...