Tgrt Haber

Ayhan Özçelik'in raporu ortaya çıktı! Detaylar kan dondurdu: İstanbul Fatih'te başıboş sokak köpekleri öldürmüştü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İHA, Anadolu Ajansı
21 Ağustos 2024 09:15 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 10:37

İstanbul Fatih'te başıboş köpeklerin tarafından öldürülen zihinsel engelli Ayhan Özçelik'in ölüm raporu ortaya çıktı. Rapordaki detaylar kan dondurdu. Özçelik'in vücudunda 10 santimetreyi bulan derin kesiler bulunduğu belirtildi.

Başıboş köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. İstanbulFatih​'te zihinsel engelli Ayhan Özçelik, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Özçelik, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Başıboş sokak köpeklerin saldırısında hayatını kaybeden Ayhan Özçelik'in ölüm raporuna ulaşıldı.

Ayhan Özçelik'in raporu ortaya çıktı! Detaylar kan dondurdu: İstanbul Fatih'te başıboş sokak köpekleri öldürmüştü - 1. Resim
(Olay yeri)

6-7 KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADIĞI BELİRLENDİ

Ayhan Özçelik'in yaralı olarak götürüldüğü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hazırlanan adli raporda, Özçelik'in köpek ısırması sonrası sağlık ekipleri tarafından hastaneye getirildiği ve 6-7 sokak köpeğinin saldırısına uğradığı bildirildi.

Ayhan Özçelik'in raporu ortaya çıktı! Detaylar kan dondurdu: İstanbul Fatih'te başıboş sokak köpekleri öldürmüştü - 2. Resim
(Ayhan Özçelik'in son görüntüleri)

10 SANTİMETREYİ BULAN DERİN KESİKLER TESPİT EDİLDİ

Raporda, Özçelik'in entübe edildiği ve vücudunda en küçüğü 4, en büyüğü 10 santimetre olan derin kesiler bulunduğu belirtildi.

Özçelik'in boynunun sağ ve sol tarafında 3 derin kesik olduğu, vücudundaki diğer kesiklerin yerleri ve boyutları da raporda yer aldı. Öte yandan Özçelik'e tetanos ve kuduz aşısı yapıldığı bilgisi de yer aldı.

Kaynak: İHA, Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...