Tgrt Haber

Önce kurşunlandı, sonra alev alev yandı! Milyonluk otomobiller kül oldu

04 May 2023 09:18 - Güncelleme : 04 May 2023 09:21

Aylar önce kurşunlanan Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki oto galeride şimdi de yangın çıktı. Galerideki lüks araçlar küle döndü.

Kocaeli​'nin Başiskele​ ilçesinde Körfez Mahallesi D-130 Kara Yolu’nda bulunan oto galerinin önünde yangın​ çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek park halindeki Maserati, Jaguar, Porshe marka lüks otomobiller bir anda alev topuna döndü. 

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine haber verilmesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Adrese ulaşan itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangın kontrol altına alınırken, ekipler soğutma işlemi gerçekleştirildi.

Önce kurşunlandı, sonra alev alev yandı! Milyonluk otomobiller kül oldu

Üç otomobil kullanılamaz hale gelirken, BMW marka başka bir otomobilde ise yangın dolayısıyla maddi hasar meydana geldi.

DAHA ÖNCE DE KURŞUNLANDI

Öte yandan, 5 ay önce oto galeriye silahlı saldırı düzenlendiği, dükkan sahibi M.E. ve yanında bulunan B.D.’nin saldırı sonucu yaralandığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...