Tgrt Haber

Azerin şarkının sonunda bozkurt işareti yaptı, Cumhurbaşkanı Erdoğan alkışladı

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
16 Temmuz 2024 01:49 - Güncelleme : 16 Temmuz 2024 01:57

"Çırpınırdı Karadeniz" şarkısını 15 Temmuz anma programında söyleyen Azerin bozkurt işaretiyle programını bitirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer konuklar uzun süre alkışladı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi​'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programında Azerin sahne aldı. 

 Azerin "Çırpınırdı Karadeniz" şarkısını söyledikten sonra bozkurt işareti yaptı. Sahne performansı çok beğenilen Azerbaycanlı sanatçı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ tarafından da uzun süre alkışlandı.

Azerin şarkının sonunda bozkurt işareti yaptı, Cumhurbaşkanı Erdoğan alkışladı - 1. Resim

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk​ ve şehitler için saygı duruşunda bulunulan programda, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri okundu. Anma programına katılan vatandaşlar şehitlerin ismi okunduğunda  "burada" diye karşılık verdi. Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua etti. Programda "Milletin gözünden, şehitlerin dilinden, devletimizin ağzından 15 Temmuz" isimli özel bir gösteri sunumu da yapıldı. Şair Dursun Ali Erzincanlı'nın şiir okuduğu programda, sela da okundu.

Azerin şarkının sonunda bozkurt işareti yaptı, Cumhurbaşkanı Erdoğan alkışladı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...