Tgrt Haber

Azra Kohen'in İsrail destekçisi paylaşımları sosyal medyada tepki çekti

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
30 May 2024 00:28 - Güncelleme : 30 May 2024 00:29
Azra Kohen'in İsrail destekçisi paylaşımları sosyal medyada tepki çekti

Fi, Çi, Pi kitapları üçlemesiyle ünlenen yazar Azra Kohen'in Filistinli anneleri suçladığı ve İsrail'e destek verdiği paylaşımı sosyal medyada tepki çekti.

Gazze​'de İsrail'in kadın, çocuk, yaşlı gözetmeksizin yaptığı katliamları sürerken yazar Azra Kohen'in takipçilerinin kınama çağrısına verdiği yanıt infial uyandırdı. İsrail'in son olarak Refah'ta çadır yakarak yaptığı sivil katliamı sonrası pek çok ünlü isim tepki göstererek paylaşımlara destek verdi.

Bir takipçisinin bu konuda görüşlerini sorduğu yazar Azra Kohen, Filistinli ailelerin çocuklarını bombaların atılacağı yere, İsrail'in uyarı yapmasına rağmen bilerek götürdüğünü iddia ederek,  "Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" dedi.

Kohen'in tepki çeken neden olan paylaşımı şöyle:

Azra Kohen'in İsrail destekçisi paylaşımları sosyal medyada tepki çekti - 1. Resim

Azra Kohen kimdir?

Asıl adı Özge Azra Sarızeybek Kohen olan Akilah Azra Kohen 1979 yılında İzmir’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olduktan sonra Kanada’da Ottowa Üniversitesi’nde Üçüncü Dünya Ülkelerine Yardım Ekonomisi bölümünde eğitim aldıktan sonra Liverpool Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Fİ-Çİ-Pİ isimli üçlemesi ve AEDEN ve GÖR BENİ isimli eserlerin yazarıdır. 

Azra Kohen'in İsrail destekçisi paylaşımları sosyal medyada tepki çekti - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...