Tgrt Haber

Babacan'ın 'SİHA'lara dokunacağız' sözüne Selçuk Bayraktar'dan fotoğraflı cevap: Sadece aziz milletimizin evlatları dokunabilir 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2023 03:09 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 03:29
Babacan'ın 'SİHA'lara dokunacağız' sözüne Selçuk Bayraktar'dan fotoğraflı cevap: Sadece aziz milletimizin evlatları dokunabilir 

Türk mühendisler tarafından üretilen İHA ve SİHA'ları hedef alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Ona sadece aziz milletimizin evlatları, mazlumun yedi iklim dört bucaktaki dostları dokunabilir..." açıklamasında bulundu. 

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar​, yerli üretim İHA​ ve SİHA​'ları hedef alan DEVA Partisi​ Genel Başkanı Ali Babacan​'a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katıldığı bir canlı yayında, Baykar'ın ürettiği yerli ve milli savunma sanayi techizatlarını hedefine almıştı. Babacan, İHA ve SİHA'lara yönelik "Hükümet tarafından bunlar kutsal hale getirildi. Dokunanı yakarız deniyor. Kusura bakmasınlar ama biz dokunacağız" demişti. 

"ONA SADECE AZİZ MİLLETİN EVLATLARI DOKUNABİLİR" 

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Babacan'a sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla cevap verdi.

Paylaşımında çocukların, vatandaşların ve Baykar çalışanlarının Bayraktar Kızılelma ile çekilen fotoğraflarına yer veren Bayraktar, "Ona sadece aziz milletimizin evlatları, mazlumun yedi iklim dört bucaktaki dostları dokunabilir..." dedi. 

https://twitter.com/Selcuk/status/1615461468375515136

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...