Tgrt Haber

Babasına küfür edince sokak ortasında defalarca bıçakladı: Dehşet anları kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Nisan 2023 10:03 - Güncelleme : 16 Nisan 2023 10:30

İstanbul'da otoparkta beslediği köpeğine bakmaya gelen bir kişi, babasına küfreden adamı sokak ortasında bıçakladı Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığılan adam, ağır yaralandı. Yaşanan dehşet anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbulBeyoğlu​'nda geçtiğimiz hafta yaşanan olayda, sabahın erken saatlerinde babasıyla birlikte sokağa gelen 20 yaşondaki Oktay Ö. otoparktaki köpeğini beslemeye geldi. Oktay Ö., köpeğine baktığı sırada otoparktaki Mehmet Övün Ş. ile bir anda tartışmaya başladı. Tartışma esnasında Mehmet Övün Ş., Oktay Ö.’nün babasına ve kendisine küfretti.

BIÇAĞI DEFALARCA SAPLADI

Küfürü duyan Oktay Ö. sinirlerine hakim olamayarak adam çebinden çıkardığı bıçakla saldırmaya başladı. Yaşanan kavgada 5 yerinden aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığılan Mehmet Övün Ş. ağır yaralandı.

Saldırgan Oktay Ö. ise hızla olay yerinden kaçtı. Yaşanan dehşet anları da güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Yaralı için olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Mehmet Övün Ş. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Adamın yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN TUTUKLANDI

Öte yandan olayın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kamera kayıtlarından şüphelinin kaçtığı motosikletin Ruşen K.’ya ait olduğunu tespit etti.

Devam eden çalışmalarda o sabah motosikleti kullanan kişini ise Oktay Ö. olduğu belirlendi. Şahıs adresinde olayda kullandığı bıçak ile yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan Oktay Ö. sevk edildiği adliyede “Kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...