Tgrt Haber

Samsun’da evlat vahşeti: Babasını öldürdü, evi yaktı araç gasp ederek kaçtı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Temmuz 2023 06:33 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 07:28

Samsun’da 23 yaşındaki genç tartıştığı babasını tüfekle vurarak öldürdü. Daha sonra babaannesini tüfeğin kabzası ile yaralayan genç evi yaktıktan sonra araç gasp ederek kaçtı. 

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Samsun’un Alaçam​ ilçesinde meydana gelen olayda 23 yaşındaki Doğukan A. isimli genç 2 katlı müstakil evde oturan babası Yaşar A.’nın evine gitti. Burada babaannesi Safinaz Doğan'ın başına tüfekle vurarak darp eden genç daha sonra babasını tüfekle vurarak öldürdü.

POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Kurşunların hedefi olan baba hayatını kaybederken daha sonra evin 2.katını yakan genç yolda bulduğu aracı gasp ederek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Yaralı olan babaanne hastaneye kaldırılırken otomobille kaçan Doğukan A. polis ekipleri tarafından yakalandı. Kısa süren kovalamaca sonucu yakalanan gencin Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildiği öğrenildi.

Samsun’da evlat vahşeti: Babasını öldürdü, evi yaktı araç gasp ederek kaçtı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...