Tgrt Haber

Babasının cenazesine geldi, kaza yaptı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Mart 2023 02:18 - Güncelleme : 31 Mart 2023 02:34
Babasının cenazesine geldi, kaza yaptı

Elazığ’da yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan bir araç sürücüsünün ise kente, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinden babasının cenazesini almaya geldiği öğrenildi.

Gece saatlerinde Elazığ’da yaşanan olayda, Y.G. yönetimindeki otomobil ile M.H. idaresindeki otomobil çarpıştı. 2 kişinin yaralandığı kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine, sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Trafiğin kontrollü bir şekilde ilerlemesini sağlayan polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

KAZANIN ALTINDAN DRAM ÇIKTI

M.H. idaresindeki aracın sürücüsü ve yanında yolculuk yapanların 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin en çok etkilediği Nurdağı ilçesinden geldiği ortaya çıktı.

Yaklaşık 10 gün önce sürücü M.H.’nin babasının rahatsızlığından dolayı Elazığ’daki bir hastaneye kaldırılarak ameliyat olduğu bildirildi.

Sürücünün, bugün hayatını kaybeden babasının cenazesinin almaya geldiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...