Tgrt Haber

Bağ evi cinayetinde korkunç gerçekler! Evladını öldüren baba, eş katili de çıktı

27 Mart 2023 12:26 - Güncelleme : 27 Mart 2023 12:56

Gaziantep'te bağ evinde işlenen cinayetin detayları netleşti. Olayda M. Kaçan'ın aile içi tartışma sonrası 1 oğlunu silahla öldürüp, diğer oğlunu ve torununu yaraladığı ortaya çıktı. M. Kaçan'ın 15 yıl önce de eşi ve kayınbiraderini öldürdüğü, hapisten yeni çıktığı öne sürüldü.

Gaziantep​'te bir bağ evinde. bir kişinin ölümü iki kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayın detayları gün yüzüne çıktı. Yaşanan olayda katil zanlısı babanın, tartışma sonrası oğlu Sinan Kaçan'ı öldürdükten sonra diğer oğlu Hasan Kaçan ve torunu Hakan Kaçan'ı yaraladığı ortaya çıktı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, dün iftar saatlerinden sonra Şahinbey ilçesine bağlı kırsal Cebeler Mahallesi'ndeki bir bağ evinde meydana geldi. İddiaya göre, bağ evinde aile arasında yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, 65 yaşındaki M.K.'nin ateşlediği silahtan çıkan kurşunların hedefi olan oğulları Sinan (37) ve Hasan Kaçan (42) ile torunu Hakan Kaçan (17) yaralandı.Babasının ateşlediği silahtan çıkan kurşunların isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 37 yaşındaki Sinan Kaçan, olay yerinde hayatını kaybetti.

2 CİNAYETE 15 YIL YATMIŞ

Babası tarafından öldürülen Sinan Kaçan'ın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Yaralanan Hasan Kaçan ile Hakan Kaçan'ın ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Zanlı M.K.'nin 15 yıl önce de eşi ve kayınbiraderini öldürdüğü ve hapisten yeni çıktığı iddia edilrken olayla ilgli soruşturma sürüyor.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...