Tgrt Haber

Bağcılar’da iğrenç olay! Minibüse binen 16 yaşındaki genç kız önce taciz sonra gaspa uğradı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
18 Eylül 2022 15:16 - Güncelleme : 18 Eylül 2022 15:23
Bağcılar’da iğrenç olay! Minibüse binen 16 yaşındaki genç kız önce taciz sonra gaspa uğradı

İstanbul Bağcılar’da 16 yaşındaki genç kız dolmuşta taciz ve gaspa uğradı. Polis ekipleri ihbar sonrasında 3 kişiyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.  Minibüs şoförü A.B. hakkında "cinsel taciz", S.Ç. ve B.Ö. hakkında da "yağma" suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

İstanbulBağcılar’da meydana gelen iğrenç olayda Kemalpaşa yan yolda bulunan akaryakıt istasyonundaki dolmuşta taciz​ ve gaspolayının yaşandığı bilgisi üzerine polis ekipleri, olay yerine intikal etti.

TACİZ SONRASI GASP

Polis, minibüs şoförü A.B'nin (48), S.Y'yi (16) taciz ettiği iddiasıyla S.Ç. (19) ve B.Ö. (23) tarafından darbedildiğini, iki zanlının görüntüsünü çektikleri minibüsçünün 2 bin 600 lirasını gasbettikten sonra uzaklaştıklarını belirledi.

SOSYAL MEDYADAN TANIŞMIŞLAR

A.B. ve S.Y'nin sosyal medyadan tanıştıklarını, olayın buluştuklarında gerçekleştiği bilgisi üzerine polis ekipleri, minibüsçüyle S.Ç. ve B.Ö'yü gözaltına aldı. Minibüs şoförü A.B. hakkında "cinsel taciz", S.Ç. ve B.Ö. hakkında da "yağma" suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli, adli makamlara sevk edildi. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...