Tgrt Haber

Bağcılar’da minibüsle göçmen kaçakçılığı yapan şahıslar yakalandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Ekim 2022 10:53 - Güncelleme : 10 Ekim 2022 10:58
Bağcılar’da minibüsle göçmen kaçakçılığı yapan şahıslar yakalandı

İstanbul Bağcılar’da minibüs ve araçla göçmen kaçakçılığı yapan şahıslar gelen ihbar sonrası yakalandı. 2 araç trafikten men edilirken yakalanan kaçak göçmenler ise sınır dışı edilmek üzere merkeze gönderildi.

İstanbulBağcılar’da gece saatlerinde polis​ ekiplerine minibüs​ ve araç içerisinde sırt çantalı yabancı uyruklu şahısların olduğu yönünde ihbar yapıldı. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler iki aracı durdurdu. Yapılan kontrollerde 4’ü yaşı küçük toplam 31 kaçak göçmen tespit edildi.

3 KİŞİ YAKALANDI

Minibüs sürücüsü M.H.K. minibüsün ön koltuğunda bulunan Y.C.M. ve araç sürücüsü E.K. isimli şahıslar mobil park ekiplerince yakalandı. Yunanistan’a geçmek amacıyla şüpheli şahıslarla Edirne’ye götürülmek üzere bin liraya anlaştıkları belirlendi.

SERBEST BIRAKILDI

Konu ile ilgili polis ekipleri 2 aracı trafikten men ederken 31 kaçak göçmenin sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldı. Göçmen kaçakçılığı suçundan aynı gün adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...