Tgrt Haber

Bağcılar’da polise saldıran minibüs şoförü gözaltına alındı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Haziran 2022 08:35 - Güncelleme : 19 Haziran 2022 08:44
Bağcılar’da polise saldıran minibüs şoförü gözaltına alındı

İstanbul Bağcılar’da uygulama yapan ekiplerden kaçmaya çalışan minibüs şoförü trafik polisini darp etti. Yunus polislerinin olaya müdahale etmesi ile birlikte gözaltına alınan minibüs şoförünün çalışma ruhsatı iptal edilirken araç ise trafikten men edildi. 

İstanbul​ Bağcılar’da çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Uygulama yapan trafik polisi​ bir minibüs​ sürücüsü tarafından darp edildi. Tekme ve yumruklarla polise saldıran magandaya yunus timleri müdahale etti. Yere yatırılarak gözaltına alınana maganda​ ile minibüsteki bir yolcuyu gözaltına aldı. Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken minibüsün çalışma ruhsatı iptal edilirken, araç trafikten men edildi.

YOLCU SERBEST BIRAKILDI

Sürücü Y.E.G'ye, "görevli memurun ikazına uymamak" ve "yolcu indirme bindirme kurallarına uymamak"tan cezai işlem uygulanırken, gözaltına alınan yolcu serbest bırakıldı. Öte yandan, çeşitli suçlardan kaydı bulunduğu öğrenilen sürücünün ticari araç kullanması UKOME tarafından yasaklandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...