Tgrt Haber

Bağcılar'da dehşet! Camide tartıştığı imamı ok ile vurdu, saldırgan yakalandı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Temmuz 2024 15:20 - Güncelleme : 24 Temmuz 2024 21:04

Bağcılar'da bir kişi belirlenemeyen bir nedenle camide imamla tartıştı. Kısa süre sonra camiden ayrılan adam elinde okla geri geldi ve imamı okla vurdu. Şaşkına çeviren olay sonrası imam hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı.

Dehşete düşüren olay İstanbul Bağcılar'da Necattin Camii'nde yaşandı.

Camide bilinmeyen bir nedenle imamla tartışan bir kişi, kısa süre sonra elinde okla geri geldi.

CAMİ İMAMINI OKLA VURDU

Cami imamını okla vuran şahıs, çevredekiler tarafından yaka paça etkisiz hale getirildi. Omzundan okla yaralanan imama müdahale etmeye çalışan vatandaşlar, sağlık ekiplerine ve polise haber verdi.

Bağcılar'da şaşkına çeviren olay! Camide tartıştığı imamı okla vurdu - 1. Resim

YARALI İMAM HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı imamı omzundaki okla birlikte Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. İmamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Zanlı ise olay yerindeki esnaf tarafından yakalanarak bir depoya kapatıldı. Olay yerine gelen polis, saldırgan şahsı gözaltına aldı.

Bağcılar'da dehşet! Camide tartıştığı imamı ok ile vurdu, saldırgan yakalandı - 2. Resim

SALDIRGAN YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul’un Bağcılar ilçesi Necaattin Camii’nde dün öğlen saatlerinde cami imamı D.K.’yı okla yaralayan şahsın M.G. olduğu tespit edilmiştir. Şahıs 'kasten yaralama' suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alınmıştır. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan incelemeler sonucu şüpheli şahsın cami içerisine girerek imama hakarette bulunduğu, vatandaşlar tarafından camiden çıkartıldığı, bir müddet sonra elinde ok ve yay ile cami önüne geri gelerek, cami çıkışında imam D.K.'yı yaraladığı tespit edilmiştir" dedi.

Bakan Yerlikaya, şüpheli M.G.'nin “uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak", "kişilerin huzur ve sükununu bozma", "kasten yaralama" ve "6136 Sayılı Kanun'a muhalefet" suçlarından da kaydının bulunduğunu ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...