Tgrt Haber

Bağcılar'daki komşu cinayetinde karar çıktı! Katil öğretmene müebbet hapis cezası verildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Aralık 2022 13:58 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 14:25

İstanbul Bağcılar’da altın bileziklerini yağlamak istediği komşusunu önce tülbent ile boğup sonra yakarak öldüren anaokulu öğretmeni Gözde Aytar müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemenin kararı sonrasında hayatını kaybeden kadının oğlu "Annem artık rahat uyuyacak" diyerek bağırdı.

Türkiye’nin konuştuğu Bağcılar’daki bilezik cinayetinde mahkeme kararını açıkladı. Altın bileziklerini yağmalamak istediği 71 yaşındaki komşusu Gülcemal Coşar’ı önce tülbent ile boğup sonra canlı canlı yakmasına neden olan öğretmen Gözde Aytarmüebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemede cinayeti kendisinin işlemediğini söyleyen Gözte Aytar, hayatını kaybeden Gülcemal Coşar’ı öldürmediğini ve vücudunda hiçbir darp izi olmadığını söyledi. Aytar yaptığı anaokul öğretmenliğini hatırlatarak “35 yaşındayım. Haberlere, gazetelere çıktım. Bana soğukkanlı denildi. Ben 400’den fazla çocukla çalıştım. Annem babam sağlıkçı. Başından beri dürüstüm. Ben yapmadım. Doğru bir tanedir. Yalancılarla ileride adalet önünde hesaplaşacağız” şeklinde konuştu.

MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme sanığı ‘eziyet çektirerek ve bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak ya da yakalanmamak amacıyla kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına karar verdi. Mahkeme heyet, takdiri indirim uyguladığı cezayı müebbet hapse çevirdi. Mahkeme, sanığı ayrıca nitelikli yağma suçundan da 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.

“ANNEM ARTIK RAHAT UYUYACAK”

Karar sonrasında Gülcemal Coşar’ın oğlu İbrahim Kerem Coşar, “Ömrün uzun olsun. Vicdan azabıyla bir ömür yaşa, gün yüzü görme” dedi. Coşar salondan çıktıktan sonra “Annem artık rahat uyuyacak’ diyerek bağırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...