Tgrt Haber

Bahçeli: MHP ön şartsız olarak devletin arkasındadır

02 Kasım 2017 19:46
Bahçeli: MHP ön şartsız olarak devletin arkasındadır

MHP lideri Devlet Bahçeli sosyal medyadan yaptığı açıklamada: "Milliyetçi Hareket Partisi terörle mücadelede önşartsız milletin yanında, devletin arkasında, hükümetin destekçisidir." dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli resmi Twitter hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları:

"Hükümetin terörle mücadelede göstermiş olduğu kararlı ve korkusuz mücadeleyi tavizsiz sürdürmesi en samimi ve içten dileğimdir. Milli mukavemet kırılamayacak, milli birlik ve kardeşlik ruhu bozulamayacaktır. Türk milleti iman ve iradesiyle, ihanetin belini kıracaktır. Milliyetçi Hareket Partisi terörle mücadelede önşartsız milletin yanında, devletin arkasında, hükümetin destekçisidir. Zulme alkış tutan, zalimlere kucak açan, bölücülüğe ve düşmanlığa çanak tutan kim varsa kaybetmeye, bedelini ödemeye mahkum ve mecburdur. Türkiye badireleri aşacak inançta,belaları yenecek kuvvettedir.Bilinsin ki; şehitler ölmeyecek,vatan bölünmeyecek,al bayrak da inmeyecektir."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...