Tgrt Haber

Bahçeli'den bisikletli pozla 'Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na tebrik mesajı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2023 21:20 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 23:30
Bahçeli'den bisikletli pozla 'Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na tebrik mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kırmızı bisikletli fotoğrafı ile 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na ilişkin paylaşım yaptı. Bahçeli, “Sporu ve sporcuyu destekleyerek gençlerimizin spora yaklaşımı, sağlıklı yaşama pedal çevirmesidir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi​ (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli​, sosyal medya hesabından 8 Ekim'de başlayacak olan 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet​ Turu'na ilişkin paylaşım yaptı. Kırmızı bisikletli fotoğrafını paylaşan Bahçeli, “Sporu ve sporcuyu destekleyerek gençlerimizin spora yaklaşımı, sağlıklı yaşama pedal çevirmesidir” ifadelerini kullandı.

TEBRİK ETTİ

Ayrıca konuyla ilgili açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, sporu ve sporcuyu destekleyerek, 'gençlerimizin spora yaklaşımı, sağlıklı yaşama pedal çevirmesidir' sözüyle, 8 Ekim'de başlayacak olan, 58'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu bugünden tebrik ederek başarılar dilediler" denildi.

Bahçeli'den bisikletli pozla 'Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na tebrik mesajı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...