Tgrt Haber

Bahçeli'den El Bab açıklaması: Milletimizin duası onlarla

09 Şubat 2017 19:05
Bahçeli'den El Bab açıklaması: Milletimizin duası onlarla

MHP lideri Bahçeli, El Bab'da şehit olan askerlerimizle ilgili, "El Bab'da dün ve bugün şehit olan sekiz kahramanımıza Rabbim'den rahmet niyaz ediyor, yaralı evlatlarımıza şifa diliyorum.​" dedi. Bahçeli, "Milletimizin duası demir pençelerini hainlere indiren vatansever kardeşlerimledir" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Suriye'nin El Bab ilçesinde şehit olan askerlerimizle ilgili sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

Bahçeli, "El Bab'ta dün ve bugün şehit olan sekiz kahramanımıza Rabbim'den rahmet niyaz ediyor, yaralı evlatlarımıza şifa diliyorum." mesajını paylaştı.

"Milletimizin duası terörizmin peşine düşen cesur kardeşlerimledir" diyen Bahçeli, Twitter'dan şu ifadeleri kullandı:

El Bab'ta dün ve bugün şehit olan sekiz kahramanımıza Rabbim'den rahmet niyaz ediyor, yaralı evlatlarımıza şifa diliyorum.

Türk milletinin güvenliği ve geleceği için karşılıksız mücadele eden korkusuz ve gözü pek kardeşlerimle iftihar ediyorum.

Milletimizin hayır duası ve MHP'nin desteği terörizmin peşine düşen,demir pençelerini hainlere indiren cesur ve vatansever kardeşlerimledir.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...