Tgrt Haber

Bahçelievler'de dehşet! Cadde ortasında infaz ettiler, ölü ve yaralılar var

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ağustos 2024 03:31 - Güncelleme : 31 Ağustos 2024 06:17

Bahçelievler'de gece yarısı en işlek caddede kurşun sesleriyle mahalleli dehşeti yaşadı. Üç kişi cadde ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. Ölü ve yaralılar var.

Bahçelievler​ Merkez Mahallesi'nin en işlek caddesi Mahmutbey'de yürüyüş yapan 3 kişi saldırıya uğradı. Silahlı kişiler tarafından kovalanan kişilerden bir kişi hayatını kaybetti. Yaralananlar var.

Gece yarısı 00.00'da silahlı saldırganlar ve 3 erkek tarafında kovalamaca​ yaşandı. Silahlı kişilerden çıkan kurşunlardan iki kişi vuruldu. Olay yerinde bir kişi yaşamını yitirdi, ayağından kurşunların hedefi olan diğer bir kişi yaralandı. Üçüncü kişi ise kaçması sayesinde kurtuldu.

Bahçelievler'de dehşet! Cadde ortasında infaz ettiler ölü ve yaralılar var - 1. Resim

Hedef aldıkları kişilere kurşun yağdırdıktan sonra saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bölge halkının ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri bölgeye geldi.

Bahçelievler'de dehşet! Cadde ortasında infaz ettiler ölü ve yaralılar var - 2. Resim

ÇEVREYE ALDIRMADAN ONLARCA KURŞUN YAĞDIRDILAR

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmada çok sayıda boş kovan caddede bulundu. Olay yerinde hayatını kaybeden kişinin bedeni Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Polis ekipleri, saldırı sonrası kaçan şüpheli kişi veya kişileri aramak için çalışma başlattı.
Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...