Tgrt Haber

Bakan Bozdağ: Kurşun ilişkilerimize atıldı

20 Aralık 2016 23:35
Bakan Bozdağ: Kurşun ilişkilerimize atıldı

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'a düzenlenen suikast hakkında konuşan Adalet Bakanı Bozdağ, "Türk polisinin bu suikastı gerçekleştirmiş gibi göstermek büyük bir iftira ve saygısızlık. Polis kıyafeti giyiyor olması saldırının niteliğini, kirli bağlantıları asla örtmez" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a suikasta ilişkin açıklama yaptı. Suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'a ilişkin Bozdağ, "Polis kıyafeti giyiyor olması saldırının niteliğini, kirli bağlantıları asla örtmez." şeklinde konuştu.

Bakan Bozdağ, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İkili ilişkilere atılmış kurşun

Adli ve idari tahkikat devam etmektedir ve saldırganın bütün bağlantıları ortaya çıkacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunlar Türkiye-Rusya arasındaki ilişkilere atılmış bir kurşundur, böylesi provokasyonlarla iki güçlü ülkeye rota tayin etmek mümkün değildir.

Büyük bir iftira

Türk polisinin bu suikastı gerçekleştirmiş gibi göstermek büyük bir iftira ve saygısızlık. Bu bir terör eylemidir. Polis kıyafeti giyiyor olması saldırının niteliğini ve kirli bağlantıları asla örtmez.

Özveriyle görevini yapan polislerimizi suçlamayı haksızlık olarak görürüz.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...