Tgrt Haber

Bakan Bozdağ'dan Taksim'deki patlamanın failine ilişkin açıklama

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: A Haber
13 Kasım 2022 22:19 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 12:12

Adalet Bakanı Bozdağ, Taksim'de meydana gelen patlamayla ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Olay öncesi şüpheli bir kadının yaklaşık 40-45 dakika bankta oturduğunu ve kalktıktan bir süre sonra patlamanın meydana geldiğini belirten Bozdağ, kadınla ilgili verilerin incelendiğini ve isminin henüz belli olmadığını kaydetti.

İstanbul​'da İstiklal Caddesi'nde saat 16:20 sıralarında büyük bir patlamameydana geldi. Kadın bir teröristin banka bıraktığı bombanın patlaması sonucu 6 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 81 kişi de yaralandı. Hain saldırı sonrası olay yerine gelen polis ekipleri caddede güvenlik önlemi aldı. Patlamada yaralananlar sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ katıldığı canlı yayından, Beyoğlu Taksim'de 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 2'si ağır 81 kişinin de yaralandığı hain saldırıya ilişkin açıklamada bulundu. 

SALDIRIDA 40 DAKİKA DETAYI

Bakan Bozdağ'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bir kadın bir bankta 40 dakika kadar oturuyor, kalktıktan bir süre sonra patlama oluyor. Şu anda o kadınla ilgili tüm veriler inceleniyor. Henüz ismi belli değil. Bütün kayıtlar takip ediliyor, bir takım arkadaşlarımız peşindeler.

"TERÖR EYLEMİ OLDUĞU DEĞERLENDİRİLİYOR"

Bir terör eylemi olduğu değerlendiriliyor. Hangi terör örgütü olduğu yapılan araştırmalar sonucu belli olacak. Olay yerinde parçalar dışında kanaat getirecek bir veri yok.

Bu olay nedeniyle pek çok asılsız haber sosyal medyada dolaşıyor. Sosyal medyada dolaşan asılsız haberlere itibar etmemesinde büyük fayda var."

Kaynak: A Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kahraman TÜRK14 Kasım 2022 00:14

Tüm terör eylemlerini lanetliyorum.Ölenlere rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Sayın bakandan bir ricam olacak.Eski bakanımız zamanında başarıyla yürütülen ve Avrupa dahil başka ülkelerde rastlanılmayan süresiz nafaka ile ilgili çalışmaları tamamlarsa mevlam kendisinden Allah razı olsun

bir dost13 Kasım 2022 22:38

Allah rahmet eylesin

Sonraki Haber Yükleniyor...