Tgrt Haber

Bakan Fidan, İran Cumhurbaşkanı Reisi ile görüştü

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Eylül 2023 20:08 - Güncelleme : 03 Eylül 2023 20:14
Bakan Fidan, İran Cumhurbaşkanı Reisi ile görüştü

İran'daki diplomatik temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tahran'da İran Cumhurbaşkanı Reisi ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.

 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran​ Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan​'ın davetine icabetle İran'da görüşmeler gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanlığı'nda mevkidaşı Abdullahiyan tarafından karşılanan Fidan, daha sonrasında düzenlenen basın toplantısında, "Suriye'den PKK​'nın temizlenmesi için İran'ın da bizimle birlikte çalışması önemli, 4'lü formatta, Suriye​ ve Rusya'nın da katılımıyla konuları görüşüyoruz." açıklamasını yaptı.

Fidan, basın toplantısının ardından resmi temasları kapsamında Tahran’da İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi tarafından kabul edildi. Fidan ve Reisi’nin görüşmesinde bölgesel ve küresel konuların ele alması bekleniyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...