Tgrt Haber

Hakan Fidan ve Ömer Çelik Berlusconi’nin cenaze törenine katılacak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Haziran 2023 08:51 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 09:28
Hakan Fidan ve Ömer Çelik Berlusconi’nin cenaze törenine katılacak

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin cenaze törenine katılmak üzere İtalya'ya gidecek..

İtalya'nın eski Başbakanı ve mevcut koalisyon hükümetinin ortaklarından Silvio Berlusconi​ tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayata gözlerini yumdu.Cenaze​ töreninin yapılacağı güne kadar ülkede bayraklar yarıya indirildi.

VİLLA SAN MARTİNO'YA NAKLEDİLECEK

Berlusconi'nin cenazesi Milano Katedrali'nde çarşamba günü yerel saatle 15.00'te devlet töreniyle yapılacak. Berlusconi'nin naaşı, Arcore şehrindeki Villa San Martino'ya nakledilecek. Taziyeler ise yarından itibaren Mediaset'in Cologno Monzese'deki stüdyosunda kabul edilecek.

FİDAN VE ÇELİK İTALYA'YA GİDİYOR

 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'yi temsilen Berlusconi’nin cenaze törenine katılmak üzere İtalya’ya gidiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...