Tgrt Haber

Bakan Güler'den Hakkari'de operasyon talimatı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
25 Aralık 2023 19:26 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 20:09

Milli Savunma Bakanlığı, Bakan Yaşar Güler'in Hakkari'deki Pençe-Kilit operasyonunun detaylarını incelemek üzere bölgeye yaptığı ziyareti duyurdu. Bakan Güler, operasyonun yürütüldüğü alanlarda komutanlarla bir araya gelerek, operasyonun son durumu hakkında bilgi aldı ve talimatlar verdi.

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından yayımladığı paylaşımda Bakan Güler'in komutanlarla birlikte Hakkari​'de Pençe-Kilit operasyonunu incelediği ve talimatlar verdiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler​'in Hakkari'ye Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak​, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu eşliğinde gittiği belirtildi. 

Bakan Güler'den Hakkari'de operasyon talimatı 

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile Hakkâri’ye gitti. Yüksekova Selahaddin Eyyübi Havalimanı’na inen Bakan Yaşar Güler, buradan helikopter ile Hakkâri’deki Dağ ve Komando Tugay Komutanlığına geçti. Pençe-Kilit Operasyon bölgesindeki son duruma ilişkin bilgi alan Bakan Yaşar Güler, operasyonlara ilişkin talimatlar verdi."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...