Tgrt Haber

Ateş başında sağlık personelleriyle konuşan Bakan Koca’nın yanında kor patladı: İşte yüreklerin ağza geldiği o anlar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2023 00:55 - Güncelleme : 16 Şubat 2023 02:44

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın deprem bölgesinden sağlık personelleriyle konuştuğu sırada yanında bulunan ve ısınmak için yakılan tenekenin içindeki kor patladı. Bakan Koca'nın ve çevresindekilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşte yüreklerin ağza geldiği o anlar

Deprem bölgesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret eden Sağlık BakanıFahrettin Koca​ ve çevresindekiler yaşanan bir kazayı ucuz atlatı. Koca'nın sağlık personelleriyle konuştuğu sırada ısınmak için yakılan tenekenin içindeki kor patladı.

ALEV VE KIVILCIMLARIN ORTASINDA KALDILAR

Bir anda alev ve kıvılcımların ortasında kalan Bakan Koca ve yanındakiler hemen tenekenin yanından uzaklaştı. Bakan Koca'nın ve çevresindekilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Arif Çimen devletimizden Allah razı olsun Rabbım tuttugunuzu altın etsin sıkıntı yüzü görmeyin Bilecik Şeyh Edebali hazretlerinden selamlar olsun inşallah 16 Şubat 2023 03:43

Devletimizden Allah razı olsun Rabbım tuttugunuzu altın etsin sıkıntı yüzü görmeyin Bilecik

Sonraki Haber Yükleniyor...