Tgrt Haber

Son dakika: Bakan Özer duyurdu! Roketli saldırının hedefi olan ilçede okullar tatil

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
21 Kasım 2022 16:51 - Güncelleme : 21 Kasım 2022 17:14
Son dakika: Bakan Özer duyurdu! Roketli saldırının hedefi olan ilçede okullar tatil

Son dakika haberi: Terör örgütü PKK/YPG mensupları, Gaziantep ve Kilis'e peş peşe roketli saldırı düzenledi. Can kaybı ve yaralıların olduğu saldırı sonrası Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, saldırıların hedefi olan ilçede okulların bu hafta boyunca tatil edildiğini açıkladı.

Ankara'daki AFAD programını yarıda keserek Gaziantep​'e gelen İçişleri BakanıSüleyman Soylu​ ve Milli Eğitim Bakanı​ Mahmut Özer, Suriye'den gerçekleştirilen terör saldırısında bir roketin isabet ettiği Kocatepe İlköğretim Okulunda inceleme yaptı.

çakla Gaziantep'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer; kara yolu ile geçtikleri Karkamış'ta, YPG/PKK terör örgütünün roketli saldırısında hedef olan Kocatepe İlköğretim Okuluna geldi. Bakan Soylu ve Bakan Özer, okulun bahçesinde ve içerisinde inceleme yaptı. Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından bilgi verilen bakanların bölgedeki incelemelerinin süreceği öğrenildi.

BAKAN ÖZER: OKULLAR BU HAFTA TATİL

Bakanların, okulda hayatını kaybeden Sınıf Öğretmeni Ayşenur Alkan ile öğrenci Hasan Karataş'ın ailesini ziyaret etmesi de beklenirken, dikkat çeken açıklamalar geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, roket saldırılarının hedefi olan Gaziantep'in Karkamış ilçesinde bu hafta okulların tatil edildiğini duyurdu.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: TGRT Haber / İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...