Tgrt Haber

Bakan Özhaseki saat vererek uyardı! Sıcaklıklar artacak, dikkatli ve tedbirli olun

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
01 Ağustos 2023 22:22 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 23:03
Bakan Özhaseki saat vererek uyardı! Sıcaklıklar artacak, dikkatli ve tedbirli olun

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hava sıcaklıklarının artacağına işaret ederek, vatandaşlara saat 11.00-16.00 arasında dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Çevre​, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki sosyal medya hesabından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün bu haftaki sıcaklık verilerini paylaştı.

DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUN

Özhaseki, "Bu hafta hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artması bekleniyor. Sıcak hava dalgası​ nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında dikkatli ve tedbirli olmalarını istirham ediyoruz." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/mehmetozhaseki/status/1686443331423715330

HAFTALIK HAVA TAHMİNİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan haftalık hava tahmin raporuna göre hava sıcaklıkları​ ülke genelinde artarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. 

Bakan Özhaseki saat vererek uyardı! Sıcaklıklar artacak, dikkatli ve tedbirli olun

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...