Tgrt Haber

Koronaya yakalanan Bakan Pakdemirli'den sağlık durumu hakkında açıklama

21 Şubat 2022 15:05 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 16:34
Koronaya yakalanan Bakan Pakdemirli'den sağlık durumu hakkında açıklama

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu. Bakan Pakdemirli sağlık durumuyla ilgili de bilgi paylaştı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün yaptırdığı Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin bilgi paylaşan Bakan Pakdemirli şu ifadeleri kullandı:

"Aşılarımız tam, sağlık durumum iyi, hamdolsun rahat geçiriyorum. Çalışmalarımıza bir süre evden devam edeceğim. Rabbim hastalarımıza şifalar ihsan etsin, aşılarımızı da ihmal etmeyelim lütfen."

Kabine'de daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay koronavirüse yakalanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...