Tgrt Haber

Bakan Şimşek AVM'de önce kumpir yedi sonra kahve içti! Esnaf o anları anlattı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: Sözcü, İHA
21 Ağustos 2023 15:26 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 15:33

Ekonominin patronu Mehmet Şimşek, Ankara'da bir alışveriş merkezinde kumpir yedi. Sonrasında ise bir esnafı ziyaret ederek kahve içti. Kafenin sahibi o anları anlattı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin en dikkat çeken isimlerinden olanHazine ve Maliye BakanıMehmet Şimşek​, hafta sonu Ankara​'da bir AVM​'ye gitti. Yemek yemek için bir restorana oturan Şimşek, sade bir vatandaş gibi siparişini verip kumpir yedi.  

Şimşek’in kumpir yediği anlar bir vatandaş tarafından fotoğraflandı. Şimşek'in tercih ettiği kumpircide bir kumpirin fiyatının 210 TL olduğu görüldü.

Bakan Şimşek AVM'de önce kumpir yedi sonra kahve içti! Esnaf o anları anlattı

YEMEĞİN ARDINDAN ESNAF ZİYARET ETTİ

Bakan Şimşek, yemeğin ardından bir kafeyi de ziyaret etti. Kafe sahibi Selahattin Korkmaz, o anları şöyle anlattı:

“Hazine ve Maliye Bakanımız AVM’mizi ziyaret ederek bizi çok onurlandırdı. Kendisine ve Esra Hanım’a bir kahve ısmarlamak istedik. Şubemizi ziyaret ettiler. Kendisine bir kahve ikram ettikten sonra fotoğraf çektirdik, kendisine çok teşekkür ediyorum.”

Bakan Şimşek AVM'de önce kumpir yedi sonra kahve içti! Esnaf o anları anlattı

Kaynak: Sözcü, İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...