Tgrt Haber

Bakan Şimşek'ten Yunanistan'a mesaj: Hazırız, dört gözle bekliyoruz!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
08 Aralık 2023 10:58 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 11:13
Bakan Şimşek'ten Yunanistan'a mesaj: Hazırız, dört gözle bekliyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Yunanistan ziyareti sonrası, Ege'nin karşı kıyısına ekonomik iş birliği için Türkiye'nin hazır olduğunu mesajını göndererek, "Bağları güçlendirmeyi dört gözle bekliyoruz" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından,"5. Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi"ne ilişkin İngilizce paylaşım yaptı.

Atina'da gerçekleşen toplantıda Yunan hükümeti tarafından gösterilen nazik karşılama ve konukseverlikten memnuniyet duyduklarını kaydeden Şimşek, ziyaretin son derece verimli olduğuna işaret ederek iş birliğini güçlendirme mesajları verdi.

"DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ"

Şimşik Yunan mevkidaşıyla yaptığı ikili görüşmeye ilişkin bilgi verirken şu ifadeleri kullandı: "Ulusal Ekonomi ve Maliye Bakanı Kostis Hatzidakis ile yaptığım görüşmeler, önemli ekonomik konularda son derece üretken geçti. Yunanistan​'ın AB üyeliği​ sürecindeki desteği için minnettarız. Ortak birçok noktamız ve zengin benzerliklerimizle, Türkiye​ ve Yunanistan daha güçlü bir işbirliği için hazır durumda bulunuyor. Türkiye ve Yunanistan arasındaki bağları güçlendirmeyi dört gözle bekliyoruz."

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...