Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Soylu acı haberi verdi: Cudi'de şehidimiz var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Kasım 2022 10:55 - Güncelleme : 26 Kasım 2022 17:12
Son dakika! Bakan Soylu acı haberi verdi: Cudi'de şehidimiz var

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cudi'de yürütülen terör operasyonları sırasında üzerine yıldırım isabet eden bir güvenlik korucusunun şehit olduğunu açıkladı.

Yurt içi ve sınır ötesinde terörle mücadele sürerken, güneydoğuda talihsiz bir olay meydana geldi. ŞırnakCudi Dağıbölgesinde görevli bir güvenlik korucusu​, yıldırım​ isabet etmesi sonucu şehit oldu.

Cudi Dağı Atatürk Burnu mevkiinde bölge güvenliğini alan time yıldırım isabet etti. Görevli personel Agit Oran, yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu.

Şehit Oran için Şırnak’ta tören düzenlendi. 23. Piyade Tümen Komutanlığında gerçekleştirilen törende, Oran’ın Türk bayrağına sarılı naaşı alana getirilerek katafalka konuldu, saygı duruşunda bulunuldu. Törende Oran'ın öz geçmişi okundu, dua edildi.

Son dakika! Bakan Soylu acı haberi verdi: Cudi'de şehidimiz var

Şehit güvenlik korucusu Agit Oran’ın naaşı Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesine ambulans ile uğurlandı. Törene, Şırnak Valisi Osman Bilgin, Vali Yardımcısı Mehmet Çelik, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil Soysal, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, şehidin ailesi ve askerler katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...