Tgrt Haber

Bakan Soylu: ölümcül darbe indirildi

06 May 2017 19:33
Bakan Soylu: ölümcül darbe indirildi

İçişleri Bakanı Soylu, "Fırat Kalkanı ile DEAŞ'a karşı ciddi ve hem de kararlı bir mücadele gerçekleştirilmiş, ölümcül bir darbe indirilmiştir." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Araklı ilçesine bağlı Pazarcık Turizm Merkezi'nde düzenlenen "Turizm Haftası"nın açılışında yaptığı konuşmada, güvenlik risklerinin bitirilme noktasında olduğunu vurgulayarak, "Tüm terör örgütlerinin bütün inlerine girilmektedir." dedi.

Soylu, şunları dile getirdi:

"Fırat Kalkanı ile DEAŞ'a karşı ciddi ve hem de kararlı bir mücadele gerçekleştirilmiş, ölümcül bir darbe indirilmiştir. Bu örgüt de bitme noktasına getirilmiştir. Gerek uyuşturucu gerekse kaçakçılık operasyonlarıyla, terör operasyonlarıyla ülkemizdeki bütün ama bütün güvenlik birimleri tam bir teyakkuz halindedir. Dolayısıyla Türkiye, Ortadoğu'daki bu çatışma alanına komşu olmakla beraber aynı zamanda bir güvenlik ve huzur adası haline getirilmektedir. Dolayısıyla güvenlik birinci avantajımızdır."

"Türkiye'nin üzerine ne kadar gelirseniz o kadar kuvvetlenir"

"Geçen sene hedeflerimiz vardı ama bir taraftan 15 Temmuz maalesef Türkiye'nin bütün iddialarını, hedeflerini bir dönem olsa da ertelemek durumunda kaldı ama görüyorsunuz Türkiye'yi yere seremiyorlar." diyen Soylu, "Test ediyorlar, acaba gücü ne kadardır, kuvveti ne kadardır, acaba Türkiye'yi düşürebilir miyiz, acaba Türkiye'yi itibarsız bir hale getirebilir miyiz? Ey ahmaklar, size buradan sesleniyorum: Bir şeyi aklınızdan sürekli olarak çıkarıyorsunuz, tekrar hatırlatalım. Türkiye'nin üzerine ne kadar gelirseniz, Türkiye o kadar kuvvetlenir, bu millet o kadar güçlenir, Türkiye o kadar zengin olur, Türkiye o kadar kudretli olur, Türkiye o kadar geleceğe güçlü bir şekilde adım atar. Bunu millet Allah'a şükürler olsun, demokrasiyle, reyle, oyla gerçekleştirmektedir." açıklamasında bulundu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...