Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Soylu'nun acı günü! Kuzeni silahlı saldırıda hayatını kaybetti

18 Temmuz 2022 21:38 - Güncelleme : 18 Temmuz 2022 22:59
Son dakika! Bakan Soylu'nun acı günü! Kuzeni silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez, Trabzon'da silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 3 kurşunun isabet ettiği Dönmez'in Of Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu​'nun Trabzon​ Of'ta yaşayan halasının oğlu Sefa Dönmez, silahlı saldırıya uğradı.

Edinilen bilgilere göre, F.U. isimli kişiyle yaşadığı tartışma sonucu saldırıya uğradığı öğrenilen Dönmez'e 3 kurşunun isabet ettiği bildirildi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Dönmez'i ağır yaralı olarak Of Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Son dakika! Bakan Soylu'nun acı günü! Kuzeni silahlı saldırıda hayatını kaybetti

59 yaşındaki Dönmez, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SEFA DÖNMEZ KİMDİR?

Sefa Dönmez, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun halasının oğludur. Trabzon’un Of ilçesinde yaşayan Sefa Dönmez, 18 Temmuz 2022 tarihinde uğradığı silahlı saldırı​ sonucunda hayatını kaybetmiştir. Çıkan bir tartışma sonucu saldırganın ateş aldığı ve 3 kurşunun isabet ettiği Sefa Dönmez, olay sonrasında Of Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun cenazeye katılmak üzere Trabzon’a hareket ettiği aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

SEFA DÖNMEZ’İ KİM ÖLDÜRDÜ?

Konuya ilişkin açıklama AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu’ndan geldi. Çapoğlu, çıkan bir tartışma sonucu, Bakan Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez’in Faruk Ulusoy tarafından silahlı saldırıya uğradığını aktardı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ise şüpheli F.U.’nun yakalandığını belirtti. Vali Ustaoğlu’un herhangi başka bir bilgi vermediği olayda adı geçen Faruk Ulusoy’un ise kim olduğu merak ediliyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Muhammet Semerci 18 Temmuz 2022 21:53

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...