Tgrt Haber

Bakan Soylu'nun futbol topuyla yaptıkları alkış topladı!

17 Nisan 2023 18:05 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 18:08

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'un köklü kulübü Eyüpspor'u ziyaret etti. Kulübün tesislerine Togg ile giden Soylu, burada altyapı oyuncularıyla sohbet ederken futbol topuyla yaptıkları ise alkış topladı. Yeşil sahada top sektiren ve kafa pası veren Soylu büyük ilgi topladı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu​, Eyüpsultan​'da bulunan Eyüpspor Kulübü'ne ziyaret gerçekleştirdi. Soylu kulüp binasına milli otomobil Togg ile gelirken Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Süleyman Soylu'yu kapıda karşıladı. 

STADYUM YENİLEME SÖZÜ 

Kulüp Başkanı Murat Özkaya, altyapı oyuncularının çim sahada antrenman yapması gerektiğini belirterek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bu konuda destek istedi. Bakan Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu telefonla arayarak Eyüpspor'un kullandığı Eyüp Stadyumu'nun yenilenmesi için talepte bulundu.  

ŞAMPİYONLUK İÇİN TEBRİK ETTİ

Bakan Soylu, Eyüpspor ile ilgili anılarından bahsederek, U-19 altyapı oyuncularının kazandığı şampiyonluğu da tebrik etti. Gençlerin uyuşturucu, sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarında sporun büyük etkisi olduğunu vurgulayan Soylu, Eyüpspor'a desteklerini belirtti ve futbolculara başarılar diledi.

FUTBOL TOPUYLA HÜNERLERİNİ GÖSTERDİ 

Konuşmasının ardından Bakan Soylu'ya, kulübün geçmişinin anlatıldığı bir kitap ve kulüp forması hediye edilirken sahada kısa süre top oynadı. Futbol topunu sektiren ve kafa pasları veren Soylu'nun performansı büyük altyapı oyuncularından alkış aldı.  

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...