Tgrt Haber

Bakan Uraloğlu duyurdu: Instagram'da ilerleme olmayacak!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
05 Ağustos 2024 19:23 - Güncelleme : 05 Ağustos 2024 20:14
Bakan Uraloğlu duyurdu: Instagram'da ilerleme olmayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Instagram konusunda tam istediğimiz sonucu almış değiliz, takip ediyoruz. Aktif olarak görüşüyoruz. Bugün bir ilerleme olacağını düşünmüyoruz" dedi.

Instagram​'a erişimde yeni bir gelişme yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı​ bürokratlarıyla, Instagram yetkilileri arasında kritik bir toplantı​ yapıldı.13.00’te başlayan toplantı 19.00'da sona erdi. 

Bakan Uraloğlu duyurdu: Instagram'da ilerleme olmayacak! - 1. Resim

"İLERLEME YOK"

Uraloğlu​, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası sosyal medya platformu Instagram yetkilileriyle yapılan görüşmeye ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Uraloğlu, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Instagramın açılması konusunda yapılan görüşmelerde tam istediğimiz sonucu alamadık. Bu işi bugün bitirebileceğimizi düşündüm ama olmadı. Instagram konusunda bir ilerleme yok" ifadelerine yer verdi.

Bakan, görüşmelerin süreceğini söyledi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fuat 5 Ağustos 2024 19:33

Tiktok kapatın Allah aşkına

Sonraki Haber Yükleniyor...