Tgrt Haber

Bakan Varank’ın Gemlik ziyaretinde TOGG’a büyük ilgi

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
16 Nisan 2023 11:37 - Güncelleme : 16 Nisan 2023 11:41

Bursa’yı ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Togg ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mustafa Varank, Togg gibi daha nice markaları Bursa'dan çıkarmak üzere çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Vatandaşlar yerli otomobil Togg’a büyük ilgi gösterdi.

Fotoğraf (İHA)

Bursa​ 2. bölge 1. sıradan milletvekili adayı olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank​, Gemlik’te coşkuyla karşılandı. Vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olan Varank, “Bursa'nın ve Gemlik’in sadece bir vekil adayı olarak değil, bu şehre hizmeti geçmiş olan, bu şehre eserler kazandırmış Bursa'nın bir evladı olarak ben de bütün enerjimi Allah'ın izniyle bu şehre vereceğim” ifadesini kullandı.

FOTOĞRAF İÇİN SIRAYA GİRDİLER

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Gemlik​ sahilinde 'Gemlik Mavisi' rengiyle sergilenen Togg​'u yakından görmek ve fotoğraf çektirmek isteyenler birbiriyle yarıştı. 60 yıllık hayalin gerçekleşmesinden ve Togg'un Gemlik’te üretilmesinden memnun kalan vatandaşlar, “Cumhurbaşkanımız ve Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye yüzyılına savunma sanayi dışında ilk arabamızın da Gemlik’ten üretilmesi bizler için gurur kaynağıdır. Samimi ve mütevazi kişilik olarak gördüğümüz Bakanımız Mustafa Varank’ın Bursa’dan milletvekili adaylığına çok sevindik, destekliyoruz ve yanındayız” açıklamasında bulundu.

''DAHA NİCE MARKALAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ''

Vatandaşlarla samimi pozlar sergileyen ve akıllı cihaz ile birlikte bol bol fotoğraf çekinen Bakan Varank ise, “Sadece Türkiye'nin markası değil tüm dünyada ses getiren Türkiye'nin otomobili Togg aslında Bursalı ve Gemlik'teki fabrikada üretiliyor. Türkiye'nin yollarında vızır vızır işlemeye başlıyor. Tabii biz bunlarla yetinmeyeceğiz. Togg gibi daha nice markaları bu şehirden çıkarmak üzere çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki bir olalım, beraber olalım. Ay yıldızlı al bayrağımıza hizmet etmek için hep beraber hareket edelim” dedi.

Bakan Varank’ın Gemlik ziyaretinde TOGG’a büyük ilgi

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...