Tgrt Haber
Gündem - Gündem
7 saat 28 dakika önce

Samet’ten 5 gündür haber yoktu! Acı haber geldi

Çorum’da 5 gün önce evden çıkan 22 yaşındaki Samet Şeker’den bir daha haber alınamadı. Genç adam, 50 kişilik bir ekip tarafından arandı. Çalışmalar Şeker’in telefonundan son sinyalin alındığı Obruk Barajı çevresinde yoğunlaştı. Maalesef gencin cansız bedenine ulaşıldı.
Gündem - Gündem
7 saat 36 dakika önce

Mahalleli itiraz etti Başkan Özer projeyi durdurdu!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Atatürk Mahallesi'nde yapılması beklenen temizlik işleri şantiyesine karşı çıkan mahalle sakinleriyle buluştu. Büyük tepki toplayan tesisin inşasıyla ilgili halkın endişelerine kulak kabartan Başkan Özer, vatandaşlara “Size rağmen hiçbir adım atmayacağım. Siz varsanız, biz varız” dedi. Özer projeyi iptal etti.
 - Kara Rapor 2024 sonuçlandı
8 saat 18 dakika önce

Türkiye'nin kirli havada "Kara Rapor 2024" sonucu açıklandı, sonuçlar kötü: Birinci ilimiz belli oldu!

Türkiye'nin en kirli havasına sahip şehirlerinin belirlendiği Kara Rapor 2024 sonuçları belli oldu. Rapora göre en kötü havayı soluyan şehrimiz belli oldu. İstanbul ve Ankara için de sonuçlar kötü. Genel nüfusa bakıldığında nüfusun yüzde 92'si için kirli havanın solunduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
8 saat 48 dakika önce

Araştırma: Patronlar Z kuşağını işe aldıktan birkaç ay sonra işten çıkarıyor! İşte değişmesi gerektiğini söyledikleri şey

Z kuşağı mezunlarıyla çalışmanın zor olduğundan yakınan patronlar işe aldıktan sadece aylar sonra beklentileri karşılamayan genç çalışanları hızla işten çıkarıyor. Intelligent.com, yaklaşık 1.000 ABD liderini araştırdı. 2024 sınıfının eksikliklerinin gelecekteki mezunları etkileyeceğini buldu. Peki, yeni mezunlar için nerede yanlış yapılıyor?
Gündem - Gündem
9 saat 29 dakika önce

Bu kadarına da pes! Bir firma Şehit Kokusu adı altında parfüm üretti: Tepkiler çığ gibi büyüyor

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler 'pes' dedirtti. Bir firmanın 'şehit kokusu' adı altında çıkardığı parfüm tepki çekti. İzleyenler 'bu kadar da olmaz' yorumlarında bulundu.
Gündem - Gündem
9 saat 49 dakika önce

Cem Garipoğlu'nun mezarının son hali gündem oldu! O detay dikkat çekti

Münevver Karabulut’u 15 yıl önce vahşice katleden Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına karar verildi. Karar gündeme otururken Garipoğlu'nun mezarının son hali dikkat çekti.
Gündem - Gündem
9 saat 58 dakika önce

Freni patlayan kamyon dehşet saçtı! 9 araç kağıt gibi ezildi

Hatay'da freni patlayan kum yüklü hafriyat kamyon önündeki araçlara çarparak kaza yaptı. Kazada 9 araç zarar görürken 5 kişi de yaralandı.
 - Hiç tanımadığı kadını sırtından bıçakladı!
10 saat 52 dakika önce

Hiç tanımadığı kadını sırtından bıçakladı! Savunması şoke etti: 'Bazen farklı şeyler görüyorum'

Tokat'ın Erbaa ilçesinde hiç tanımadığı bir kadını bıçaklayan İbrahim Bolat'ın ifadesi ortaya çıktı. Bolat, “Bazen farklı şeyler görüyorum" diyerek kendisini savundu.
Gündem - Gündem
11 saat 6 dakika önce

Trafikte polise çarpıp kaçtı! Yakalanan alkollü sürücü ekiplere saldırdı

İstanbul Esenler'de alkollü bir sürücüsü sabah saatlerinde seyir halindeki trafik polislerine çarpıp kaçtı. Bunun üzerine polisin peşine düştüğü sürücü kıskıvrak yakalandı. Yapılan alkol testinde 2.18 promil alkollü çıkan sürücü kendisini karakola götürmek isteyen polislere bir anda saldırdı.
 - Mezarını açtıran çarpıcı detay
11 saat 12 dakika önce

Cem Garipoğlu öldü mü yaşıyor mu? Mezarını açtıran çarpıcı detay

Münevver Karabulut’u 15 sene önce öldüren ve müebbet hapse çarptırılan Cem Garipoğlu 10 Ekim 2014 tarihinde tek başına kaldığı koğuşunda intihar ederek hayatını kaybetti. Ölümünün üzerinden 10 sene geçmesine rağmen tartışmalar bitmedi. Karabulut ailesinin talebi üzerine mezarının açılması sık sık gündeme geldi ancak bu talep hiç faaliyete geçmedi. Son olarak Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın vermiş olduğu kararla, Garipoğlu'nun mezarının açılacağı duyuruldu. 15 senenin ardından mezarın açılma sebebi de ortaya çıktı. İşte detaylar...
 - Kazanın görüntüleri kan dondurdu!
11 saat 14 dakika önce

Erzurum'da yaşanan kazanın görüntüleri kan dondurdu! 6 yaşındaki çocuğu böyle ezdi

Erzurum'da servisten inen 6 yaşındaki 1. sınıf öğrencisi Emre Kara indiği servisin altında kaldı. Korkunç anlar saniye saniye kameraya yansırken, küçük çocuğun yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.
Gündem - Gündem
11 saat 19 dakika önce

Lastiği patlayan otomobil durağa girdi! Ölümden saniyelerle kurtuluş kamerada

İstanbul'da seyir halindeyken lastiği patlayan otomobil önce kaldırımda çarptı daha sonra da otobüs durağına daldı. Durakta bekleyen vatandaşların ölümden saniyelerle kurtuldukları anlar kameralara anbean yansıdı.
Gündem - Gündem
12 saat 26 dakika önce

Erzincan'da kahreden kaza! Ölü ve yaralılar var

Erzincan'da seyir halindeki hafif ticari araç, yol kenarında duran tıra arkadan çarptı. Feci kazada hafif ticari araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.
 - Önce bacağına sonra kafasına sıktı
12 saat 34 dakika önce

Sakarya'da kan donduran vahşet kamerada! Önce bacağına sonra kafasına sıktı

Sakarya'da Erol Korkmaz isimli vatandaş, işe gitmek için kaldırımda yürüdüğü sırada silahlı saldırıya uğradı. Kan donduran cinayet anı ise güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi.
 - Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili flaş gelişme
13 saat 28 dakika önce

Son dakika | Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak! Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili flaş gelişme

Son dakika haberi: Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına ilişkin başvuru kabul edildi. Konuyla ilgili Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir'den de açıklama geldi. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
13 saat 37 dakika önce

Adana'da korkunç kaza! Yaya geçidinde durması için el kaldırdığı aracın altında kaldı

Adana'da yaya geçidinde karşıya geçmek için araçlara dur işareti yapan kadın son sürat gelen bir aracın çarpmasıyla hayatını kaybetti. Korkunç kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Mide bulandıran olayda yeni gelişme
14 saat 24 dakika önce

Mide bulandıran olayda yeni gelişme! Sapık öğretmenin cezası belli oldu!

Konya'da bir lisede coğrafya öğretmenliği yapan 55 yaşındaki M.K, 15 yaşındaki öğrencisine sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar attı. Bununla da kalmayıp öğrenciyi okulda taciz ettiği iddiaları üzerine öğretmen hakkında soruşturma başlatılmıştı. Yaşananlar sonrası tutuklanan öğretmenin cezası belli oldu. İşte iğrenç olayın detayları...
 - MSB'den Yunan basınının iddiasına cevap
14 saat 25 dakika önce

S-400'ler İncirlik'e mi gönderildi? MSB'den Yunan basınının iddiasına cevap

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, “F-35 programına tekrar dahil edilme karşılığında S-400’lerin İncirlik’te ABD kontrolünde bulundurulacağına” iddialarına cevap verildi. Açıklamada, "S-400 ve F-35 konusunda her iki ülkenin de tutumunda bir değişiklik bulunmamaktadır" denildi.
 - Kaçırılan Deniz Eliş'ten korkunç ses kaydı!
14 saat 36 dakika önce

Deniz Eliş, Bosna Hersek'te kaçırılmıştı, korkunç ses kaydı geldi: Amca bir parmağı kestiler!

İtalya'ya iltica etmek amacıyla ilk durak olarak gittiği Bosna-Hersek’te Afgan olduğu iddia edilen bir grup tarafından kaçırılan Deniz Eliş'in ses kayıtları ailesine gönderildi. Kayıtta ağlamaklı şekilde ailesine seslenen genç adamın, "Amca bir parmağımı kestiler. Ne olur para gönderin" dediği duyuluyor.
Gündem - Gündem
14 saat 42 dakika önce

Deniz manzaralı diye tuttuğu odaya gidince hayatının şokunu yaşadı

Tayland'a tatile giden 2 arkadaş deniz manzaralı bir otelde konaklamak için rezervasyon yaptırdı. Ödeme yaptıktan sonra odaya çıkan arkadaşlar manzara karşısında şoke oldu. Otel görevlisi ise sorulara sadece gülmekle yetindi.
Sona Git